Men lilla vovven!

Min lilla, busiga Labradortik har just kommit in, hon har hittat ett ''roligt'' dike att rulla sig i, och diket stinker men alla hundar vill ju dölja sin egen doft så jag får bara tvätta henne. Hon hatar, hatar, hatar duschen så jag fick ta ett fat med varmt/ ljummet vatten och en svamp och gå ut på trappan och tvätta henne, hon står alltid stilla då hon blir tvättad på trappan och hon ser ut att njuta av det också.

Ursäkta... Igen -.-

Jag ursäktar så jättemycket att jag inte uppdaterat bloggen på några dagar, vilket känns som en evighet! Jag kan ju berätta varför, det är för att datorn vägrat att ta upp sidan så jag har inte sluppit till sidan för att uppdatera. I påskhelgen har jag inte gjort typ något utom att jag hade en kompis som sov över. ^^ Har ätit potatis och kyckling idag och så har jag gjort en tårta bara för nöjes skull. :)

Försenad måndag

Ursäkta att jag inte uppdaterat på måndagen heller men datorn strejkade och ville inte öppna bloggsidan... Så jag fick hitta på något annat... -.- Vi hade inga läxor till måndag och nån enstaka, max en, till tisdag. ^^ Förlåt för att detta är ett kort inlägg men jag kommer inte på något att skriva...


Försenad söndag...

Ursäkta att jag inte uppdaterat bloggen på Söndagen men vi åkte strax efter jag vaknat på morgonen. Vi åkte på min kusins konfirmation och vi var där hela dagen, fotade över... Kanske 150 bilder. Mest av deras katt som har samma namn som min ena katt. Två timmar dit, två timmar därifrån, försening pga. att vägen svämmat över ordentligt!


Pizza

Har just satt mig vid datorn för ett kvällsinlägg. Har just ätit en pizza ^^ Dock har jag ingen bild på just vår pizza ♥ men jag lånar en tillståndsbild. Kollar på tv också, just nu kommer inget intressant men kanske snart, jag har visst glömt bort den där skämtkanalen...


Ursäkta...

Jag ursäktar så mycket att jag inte hunnit och kunnat uppdatera bloggen de senaste dagarna men jag har inte hunnit. Min familj kommer det nog inte stå så mycket om direkt... :/ Men iaf. jag har en mamma, en pappa, två hundar och två katter, djuren vill nog vara med hellre. ^^ Den 14:e hade jag tänkt skriva ett inlägg om Titanic, som började sjunka på kvällen den 14:e april förr 99 år sen, år 1912. Skeppet var ju helt under ytan den 15:e april. Jag kunde inte vara inne den 14:e för jag slapp inte in på bloggen... Den 15:e slutade vi ganska sent i skolan och så hade vi en musikföreställning på kvällen så jag fixade mig i ordning hela dagen då jag och en vän skulle vara där en timme tidigare för att ta betalt. Jag medverkade med sång och piano och de yngre medverkade med sång.

Orättvis skoldag...

Ursäkta att jag inte hunnit uppdatera bloggen idag men jag har haft fullt upp, försov mig i morse, alla fick vara extra länge i skolan... -.-' Alldeles onödigt! Och efter det kom en vän hit. Vi cyklade till affären tre kilometer bort och köpte limsa, godis och en minichokladplatta. ^^ Vi hade med min hund Tyra dit, henne band vi fast utanför, hon solade sig i den starka solen men vi tror hon fick lite varmt då hon är svart... I skolan hade vi värsta turen, de tre första timmarna sjöng vi, helt okej förutom att jag är hes ännu så det lät ju inte bäst av allt... Vi måste äta köttsoppa men vi fick nybakt bröd istället för 'gammalt' bröd som vi alltid fick förut... De två timmarna vi hade efter mat så hade vi prov hela timmarna, typ fem-sju korta prov varje timme och efter det så fick alla stanna kvar en extra stund -,-... Lyckat - Not! Nåja, får hoppas på att morgondagen blir bättre...

Kväll, härliga kväll...

Hej alla läsare! Jag sitter just nu och chattar lite med några vänner. Zappar genom alla tv-kanaler på min 'lilla' tv medan jag väntar på att vår kvällsmat ska bli klar. ^^ Just nu kommer ju inget bra program men kanske senare ikväll? Vad tycker ni läsare om att titta på? Själv tycker jag om komiska eller dramatiska, spännande filmer. Ska nog gå och avnjuta den vackra kvällssolen den sista stunden den är uppe, annars får jag vänta till imorgon och då är det ju lite kyligt också. Hittade just en komisk kortfilm, den varade bara i en halvtimme men nästa avsnitt kommer visst imorgon, måste nog börja kolla på dessa kortfilmer.


Detta är min kvällsmat ikväll (TS-bilder (; ):Thailändskt nyår - Songkran

Kom just på att det thailändska nyåret, Songkran firas idag. För er som inte vet vad det är kan jag berätta:

I Thailand firas nyår tre gånger per år, först det västerländska nyåret (Det man firar här i tex. Finland eller i Sverige) efter det firar thailändarna det kinesiska nyåret och det tredje nyåret är just Songkran, thailands egna nyår som även firas i Burma, Laos och Kambodja. Man firar det Thailändska nyåret mellan 13-15 April och alla får kasta och spruta vatten på varandra, man får även kasta vitt pulver, blandat med vatten, på varandra. Vattenkriget är för alla människor som vill vara med, det finns några regler men man får spruta/ kasta vatten på alla man ser, låter kul va? Ibland deltar också polisen och militären. Nybörjare borde egenteligen bara vara med på dagen. Och elektronik ska man ju lämna hemma om den inte är vattentät.Några bilder från Songkran:


Välkommen till min nya blogg!

Ja, detta är min nya blogg, jag ska försöka vara inne varje dag och uppdatera bloggen, ibland
kommer jag sätta ut foton och så kommer jag nog ha frågeronder ibland. Just nu är jag lite
förkyld och då passar det ju bra att blogga, eller hur? ^^ Det vore roligt om ni läser min blogg
ofta, klart ni inte måste men det vore superkul. ♥ I nästa inlägg kommer jag berätta mer om mig
och min familj, mina djur och liknande...


RSS 2.0